Hva slags resultater kan jeg forvente, med bruk av min Innersvingen Rockering?


Våre kunder er så begeistret for sine Innersvingen Rockeringer at de faktisk ringer og skriver for å fortelle oss om resultatene sine.  1. Vektreduksjon/kalorieforbrenning

  2. Styrke i korsryggen

  3. Sterkere kjernemuskler

  4. Slankere midje, hofter, rumpe og lår

  5. Forbedret koordinering

     “Kalorier forbrent: 360 pr time,” sier treningsekspert i VGs Vektklubb.no Trine Bækkevar Semb. “Å trene med rockering med tyngde gir deg en strammere midje (du får styrket kjernemuskulatur i mage og rygg), og styrker musklene i hoften, baken og bena. Det gir også god holdning, balanse, kondis og brenner fett.” Les hele artikkel på VG Nett.


     “Jeg er så fornøyd at jeg anbefaler rockeringen til alle mine venner og kollegaer. Jeg danser fast to ganger i uka (linedance), og har gjort det i flere år, men jeg har ikke merket den samme type oppstramming av det som av rockeringen. Mine problemområder er rundt midje, mage og hofter, og her merker jeg tydelig forskjell. Og det er det sjelden jeg har gjort tidligere, uansett trimmetode, ettersom flesket synes å være ‘limt på’. Men NÅ merker jeg forskjell – takket være rockeringen min!

     Jeg bruker rockeringen min hver dag (ca 10 min), såfremt jeg er hjemme. Jeg har minsket ca 10 cm til sammen siden jeg begynte (jeg kjøpte rockeringen for ca 2 mnd siden), og er veldig fornøyd med det. Jeg har i tillegg til å minske i cm også gått ned litt i vekt. Det begynner tydeligvis å bli synlig, for jeg får kommentarer fra venner og kollegaer om at jeg er blitt smalere. Jeg synes også den har hjulpet mot ‘ryggvondten’ min.”

-Anne-Kari Simonsen, Kongsberg, 56 år

Klikk her for å lese flere sitater!

Klikk her for å ta en titt på nyhetsinnslag med video-klippnyhetsinnslag.html

"Innersvingen Rockeringer reduserer midjeomkretsen.” Les her om resultatene fra en fersk universitetsstudie.

BESTILLbestilling.htmlbestilling.htmlshapeimage_8_link_0